Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

C++

Publisert: Fredag 2005-04-15. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Bjarne Stroustrup, skaparen av C++-standarden höll ett föredrag på högskolan i Oslo idag, om framtiden för C++ och en uppdatering av ISO-standarden som är på gång, en del intressanta saker verkar vara på gång, tyvärr antecknade jag inte, så jag kan inte skriva ned några detaljer här....

Något som däremot var intressant att notera var personerna som deltog på föreläsningen; visserligen hade det gått ut ett brev på en av Operas interna sändlistor om föredraget, men jag hade inte hört att någon skulle gå, så när jag gick tillsammans med två kollegor trodde jag det bara var vi som skulle komma. Döm om min förvåning när jag upptäckte att vi åtminstone var runt femton Operapersoner. Dessutom var det flera jag kände till från Trolltech, som håller till en trappa ned i samma hus som Opera, och det skulle inte heller förvåna mig om det var flera från Linpro (som är ytterligare en trappa ned) där. Frågan är om det hade varit enklare att han kommit och hållit föredraget i våra lokaler, istället för att bussa halva kåken till andra änden av staden?

Nåja, vi kom ju i alla fall bort från kontoret en sväng, det var trevligt...

Kategorier: programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se