Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Nytt utseende

Publisert: Mandag 2005-04-11.

Mine sider om amerikansk fribryting, American Wrestling Trivia, har fått et nytt utseende. Eller, så veldig nytt er det kanskje ikke, hovedsidene har fått samme utseende som øvrige deler av nettstedet, mens selve resultatsidene kun har blitt tonet ned noe, pluss en ny, enklere, logotype som ikke føles like foreldet som den gamle fra 1999. Jeg har dessuten flyttet noen deler av innholdet, for å få en mer logisk struktur.

Gammelt utseende
Gammelt utseende
Nytt utseende
Nytt utseende

Dette var definitivt på tiden, denne oppdateringen burde jeg ha gjort for flere år siden, men det har bare ikke blitt av. Før nå, akkurat når det ser ut som om ZTV sluttet med å vise fribryting igjen... ☹

Denne artikkelen er referert i: Flere fakturaer til folket samt PowerSlam III.

Kategorier: bilder, Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se