Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

(. Årets beste dag .)

Publisert: Tirsdag 2005-04-05.

Jaha, da var det tid igjen, tid for selvangivelsen. Spesielt morsomt er det i år siden de har endret i de skjemaer jeg har prøvd å lære meg under de siste fire årene, så nå vet jeg verken ut eller inn i hvilke jeg skall fylle i og hvordan. Glimrende.

Ordentlig med restskatt ser det ut til å bli også. Nåvel, det er jo ihvertfall vår...

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-04-06 00.53.08 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.2.cust.bredband2.com

Senast jag fyllde i en norsk blankett var i höstas, och då fick jag personlig telefonsupport vilka fält - av totalt fyra sidor - som ska fyllas i och hur. Den inbyggda hjälpen i själva blankettarket gav också viss ledning. Själv tyckte jag att vi borde ha fyllt i fler fält än som behövdes.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se