Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Jeg vil også ha vinterferie!

Publisert: Onsdag 2005-02-23.

Denne uken er det vinterferie (eller sportlov som vi sier på svensk). Det er ikke uten at man lengter tilbake til skoletiden da man fikk en hel uke man kunde ta det rolig (sporte? er du gal?). Tror jeg hadde trengt det, av noen anledning så har denne uken hittil vært ekstra tung, hvorfor skjønner jeg ikke. Jeg lengter allerede til helgen, da jeg tenkt meg en kjapp visitt hjem til gamle Sverige for å fire at min far snart har bursdag.

For de som har følgt rapporteringen fra Battlefield 1942-turneringen så kan jeg meddele at vi atter en gang ble totalt knuste i kampen mandag mot Intility Vi har absolutt ingen unnskyldninger å gi, de var bare lysår bedre enn oss. Da klarte jeg meg bedre på brettspillingen søndag, jeg klarte å vinne Ticket to ride to ganger i rad, det er et spill jeg begynner å lære meg taktikken med. Fredag kveld var jeg hos Ian og spilte sammen med flere kolleger. Et av de spill vi spilte var Citadels, som jeg skrevet om tidligere. Jeg kom sist atter en gang, jeg er helt enkelt alt for dårlig i det spillet. Men jeg liker det uansett. Cthulhu 500 ble jeg også uhjelpelig sist på, noe jeg skyldte på at jeg fikk en dårlig bil å spille med, men på søndagen spilte vi det også, og da vant jeg med samme bilen, så jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal tro.

Så på reprisen av Så ska det låta fra siste fredag idag, men klarte ikke å finne meg selv i publikum. Kanskje er best sånn...

Takk til de av dere som kommentert mine norske skrivefeil (jeg har helt sikkert gjort flere nye idag). Nå har jeg dessuten fikset slik at det er mulig å kommentere artikler som kun er blitt publisert på norsk (men det tror jeg ikke det er stor sannsynlighet for at det kommer skje igjen).

Denne artikkelen er referert i: Easter holidays.

Kategorier: livet, media, spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-02-25 19.29.20 CET
  • Namn: Peters mor
  • Sänt från: **********.bredband.skanova.com

Trevligt att få hem Peter så att jag kan stilla min abstinens på Carcassonne. Jag älskar det spelet(och Peter också förstås) och vi har just avslutat en omgång som JAG VANN! Hurra! Det är ovanligt att vinna över Peter men nu tvålade jag till honom ordentligt. Det blir nog en omgång till lite senare i kväll.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se