Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Prenumerationstjänster

Publicerad: Fredag 2005-01-28.

Efter upprepade förfrågningar har jag bestämt mig för att släppa in Yahoo!s och Bloglines tjänster för centraliserad prenumeration på RSS-kanaler. Så nu kan både Rolle och Jorunn läsa bloggen utan att behöva använda specialverktyg. Jag spärrar dock fortfarande Feedster och kommer fortsätta göra så även framöver.

Kategorier: Internet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

 • Datum: 2005-01-28 23.14.25 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: yestravel.com

Oj, nu fick jag en förnimmelse av såna där kuponghäften där de erbjuder prenumeration på olika tidskrifter och man kan få en sportväska, fräckt armbandsur eller tvålkopp om man bestämmer sig inom tio dagar. :)

 • Datum: 2005-01-29 22.00.48 CET
 • Namn: Roland Casselbrant
 • Vävplats: http://www.casselbrant.net
 • Sänt från: 1-1-5-23a.ang.sth.bostream.se

Eftersom jag bestämde mig långt innan erbjudandet vill jag ha en axelremsväska med tryckt logga :)

 • Datum: 2005-01-31 11.50.13 CET
 • Namn: Jorunn
 • Vävplats: http://andedam.org
 • Sänt från: pat.opera.com

Wheee! Hvem sa at forbrukermakt ikke funker ;)

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se