Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Brandlarmsinnebandy

Publisert: Onsdag 2005-01-12. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Onsdagkvällar är sportkväll på Opera. Opera har hyrt in sig på en gymnastiksal på en närbelägen gymnasieskola och varannan vecka spelar vi innebandy, varannan fotboll. Själv föredrar jag det förstnämnda, innebandy är den enda sport jag inte är genomusel på, men jag brukar ändå försöka vara med varje vecka för att få röra lite på mig lite mer än bara cyklingen till och från jobbet. Idag var det årets första träningspass och innebandy stod på programmet.

Efter att vi spelat i en knapp halvtimme gick brandlarmet, så vi gick ned till utgången och försökte ta reda på vad som hade hänt. Det visade sig vara ett falsklarm, men jourhavande vaktmästare lyckades inte slå av larmet, det visade sig att papperet med larmkoder inte stämde. Så larmet bara fortsatte och fortsatte att ringa, det slutade inte ringa förrän strax innan vårt pass var slut, efter fyrtiofem minuter med ihållande larmsignal. Inte den trevligaste inramningen på årets första innebandypass, men det är i alla fall ett pass att minnas.

Och så lyckades jag få in ett, tyckte jag i alla fall, riktigt snyggt skott också. Heja mig!

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2005-01-12 22.39.25 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: me-0-a-e6-89-72-5c.2.cust.bredband2.com

Grattis till målet - för det var väl inte bara det att du lyckades *avlossa* ett fint skott? "Brandlarmsinnebandy" låter som ett sånt där ord man ska säga många gånger fort tills tungan låser sig. Till slut kanske det blir brandy av alltihop.

  • Datum: 2005-01-13 07.01.42 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 062016211058.customer.alfanett.no

Jo, det blev mål (skrev tydligen inte det i den svenska versionen, det står i den engelska). Jag fick in ett par mindre snygga mål också, men jag lyckades i alla fall med ett jag är lite stolt över :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se