Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Fem år

Publicerad: Onsdag 2005-01-05.

Idag är det exakt fem år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till Oslo och Norge. Exakt fem år sedan jag började jobba på Opera Software som programmerare. Och jag är fortfarande kvar. Tänka sig.

Detta inlägg refereras i: Tio år.

Kategorier: jobb, livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2005-01-06 16.53.30 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: c-561671d5.568-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se

Och ännu har du inte bestämt dig om du skall vara kvar eller ej.... E de inte dags att lura på om du ska köpa lgh eller ej?

  • Datum: 2005-01-06 17.55.18 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 062016211058.customer.alfanett.no

Jo.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se