Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

God julkort

Publisert: Fredag 2004-12-17. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Tre julkort har det trillat in i min brevlåda (alltså, den som Posten mest lägger räkningar i annars) hittills, från tre olika länder. I år skickade jag själv iväg tio pappersjulkort; egentligen är min julkortslista något längre än så, vilket innebär att jag roterar mottagarna något från år till år.

Så även till er som inte fått något julkort från mig i år vill jag önska en riktigt
God Jul
och ett
Gott Nytt År

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se