Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Konsumentmakt

Publisert: Tirsdag 2004-12-14. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag noterade att min mobiltelefonoperatör kör en kampanj nu runt jul med att det är gratis att byta till dem. Eftersom jag funderat på att byta från det abonnemang jag har idag hos dem till deras ”självbetjäningsabonnemang” Easy, där allt administreras via Internet (vilket jag ändå gör med mitt nuvarande) skrev jag och frågade om det även var gratis att byta.

Det var det inte, kampanjen gällde bara nya abonnemang, fick jag till svar. Då skrev jag och frågade om jag inte kunde teckna ett nytt abonnemang, med gratis anslutning, och sedan portera över mitt existerande nummer till det nya abonnemanget och därmed gå över till det nya abonnemanget utan kostnad.

Efter ett par timmar fick jag till svar: Vi har nå også lansert en kampanje som gjelder gratis bytte til Easy ut året.

1-0 till mig...

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se