Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hajar du?

Publisert: Mandag 2004-11-01.

Undersökningen Internordisk språkförståelse försöker ta reda på hur bra språkförståelsen är mellan de nordiska grannspråken. Testa dig själv och se hur bra du är.

Jeg er ikke helt sikker på at poengutdelingen fungerer helt greit, spesielt som første delen har svar i fritekst, men jeg syntes ihvertfall at jeg fikk en adekvat poengsum i den norske språkforståingen, derimot var jeg ikke like flink i dansk, til tross for at jeg selv syntes at jeg klarte det bra.

Kategorier: Internett, pekere. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-11-01 09.56.55 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: yestravel.com

Jag fick som sagt 14 på danska och 18 på norska. Senare märkte jag att man kan trixa med testet lite grann och till viss del testa svenska på svenska osv. Ljudexemplet handlar tydligen om samma nyhet fast uppläst på tre olika språk. Någon i den norska språkgruppen tyckte svenskan talade med dialekt, men det skulle inte jag påstå - möjligen Uppsala eller Stockholm då vilket är bland det närmaste vi kommer rikssvenska.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se