Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Enahanda

Publicerad: Lördag 2004-09-11.

Jag ber om ursäkt för att min blogg blivit lite enkelspårig på sista tiden i och med att jag bara skrivit om Linx och tågtrafik. Problemet med mig att när jag väl börjat engagera mig i något tuffar det bara på, det går som på räls. Förhoppningsvis kan jag växla lite bättre mellan spåren i fortsättningen, även om risken för att det blir något banbrytande inte är så stor.

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2004-09-12 22.36.16 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: me-0-a-e6-89-72-5c.2.cust.bredband2.com

Blir det för enkelspårigt får väl någon dra i nödbromsen. Förresten påminner det mig om reklamen för TågPlus, om ni minns killen med modelljärnväg som även samlade på använda biljetter - men för honom var det bara tåg som gällde.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se