Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Gokart

Publisert: Torsdag 2004-09-02. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Gokartkväll med jobbet ikväll, riktigt kul, men när man är över 40 som ska samsas så blir det inte så mycket körande per person. Jag är rätt så nöjd med att mitt lag bara hamnade näst sist, vi körde ju trots allt runt med punktering i ett bra tag innan jag tog över gokarten och kom fram till att det var något fel på den. Efter att jag bytt till en ny så fungerade det mycket bättre, det gick ju att ta kurvorna ordentligt.

Cyklade gjorde jag, både dit och hem. I dagsljus dit tog det en halvtimme, i skymning tillbaka tog det lite längre. Jag cyklade inte alls fel. Inte så mycket, i varje fall. Nåja, det värsta som händer när man åker fel med cykel är att man får lite extra motion, och det behöver jag ju ändå. Som en kompis sade: Man ska alltid se det positiva i det negativa!

Kategorier: jobb, livet, spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-09-03 10.46.54 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: yestravel.com

Ser en punktering på gokart lika drastisk ut som på en Formel 1-bil, när det bara är sladdriga rester kvar av däcket? Gokart är något jag bara kört som barn på sommarland, och jag fastnade väl aldrig riktigt för det.

Apropå att få extra motion, läste jag om en nyanländ utbytesstudent på MdH som skulle delta i insparksaktiviteter på Björnön (friluftsområde en dryg halvmil från centrum). Studenten missade bussen, så han sprang istället hela vägen. När de skulle hem, tyckte han det var närmare till honom än om han skulle följa bussen till stan och sen åka hem, så han sprang igen. Halvvägs hem insåg han att han ändå behövde besöka högskolan i centrum, så det var bara att fortsätta springa... ambitiös människa.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se