Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Folk, alltså

Publisert: Lørdag 2004-08-14. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag undrar egentligen vad det är för typ av folk som får för sig att det går bra att använda bidragsformuläret för min skämtordlista till att fråga om vad ord betyder. Framförallt utan att tala om vad man heter, eller har för e-postadress.

Från: Ordmottagarprogrammet
Datum: Fre, 13 aug 2004 16:38:38 +0200

Postat från: c213-100-67-251.swipnet.se
Ord: aura
Beskrivning: jag vet inte vad ordet betyder ocj har hört det många gånger

Kategorier: Internett, kverulanse. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se