Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Musik på tv

Publisert: Lørdag 2004-07-31. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Sen ZTV försvann ut kabeltevenätet för ett och ett halvt år har jag knappt sett några musikvideor på tv. Visserligen finns fortfarande MTV i standardpaketet, men de lever knappast upp till namnet, jag tycker de aldrig verkar spela musik när jag slår på kanalen (kvällstid). Lite synd, musikvideor brukar kunna vara skoj att se på ibland, nu får jag lyssna på musik istället.

Kategorier: media, musikk. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2004-07-31 21.38.27 CEST
 • Namn: Roland Casselbrant
 • Vävplats: http://www.casselbrant.net
 • Sänt från: as3-2-3.ang.s.bonet.se

Hm, visst är det märkligt att MTV aldrig spelar musikvideos...detta har försegått i flera år...

 • Datum: 2004-07-31 22.32.49 CEST
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: me-0-a-e6-89-72-5c.2.cust.bredband2.com

Själv har jag båda kanalerna, men lockas inte direkt av musiken på någon av dem.

Apropå TV har jag fått e-post från den svenska supporten till den universialfjärr jag har, eftersom efter att jag provat alla rekommenderade koder så fungerade inte fjärren alls som innan. Koden för att återställa anges varken i manual eller på webbsidan. Man kan även programmera varje knapp för sig också, men de koderna måste man alltså fråga supporten om istället för att de läggs nedladdningsbara. Konstigt nog behövde jag inte signera en NDA. Nåväl, nu ska jag ge mig hän med fjärrkontrollen.

 • Datum: 2004-07-31 22.42.58 CEST
 • Namn: Peter Karlsson
 • Sänt från: unknown via 62.16.210.158

Nä, MTVs musikblandning är inte den bästa. ZTV är bättre. Av musikkanalerna är dock VH1 min favorit.

Vad är det för universalfjärr du har? Den jag skaffade klarade inte alls min förra dvd-spelare, och den nya kan den bara hantera delvis (dock kan dvd-spelarens fjärr hantera tvn till viss del, vilket inte är illa).

 • Datum: 2004-08-01 00.54.10 CEST
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: me-0-a-e6-89-72-5c.2.cust.bredband2.com

Det är en "One for all 4" från företaget med samma namn. Den levererades begagnad, men jag har "bara" en TV att bussa den på. Återställningskoden fungerade bra, så nu har jag nästan alla funktioner igen. Får lov att prova att programmera en kod i taget tills jag hittar det jag söker efter - teoretiskt finns det bara 1000 koder att prova...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se