Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ny dag, ny e-postmask

Publisert: Mandag 2004-07-26. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Det verkar som det är en ny variant av MyDoom som snurrar runt just nu, MyDoom.M. Naturligtvis verkar mitt virusskydd ha säckat ihop samtidigt, kör jag det manuellt hittar det virusen i breven, men det verkar inte fungera när det körs via procmail. Irriterande, jag har vant mig vid att slippa se maskar och virus i brevlådan.

På tal om skit i brevlådan så ligger det drygt 5700 brev i min skräppostlåda, det är de brev som sorterades ut under semestern. Som tur är har jag haft möjlighet att justera filtret för nya varianter under sommaren för mitt privata konto, så att det lärt sig av sina misstag, det som oroar mig är att det finns en risk för att det blir värre när jag kommer till jobbet imorgon, förhoppningsvis ska det inte vara allt för många skräpbrev som tagit sig genom alla filter där, men jag har inte rört den lådan på tre veckor nu, så risken finns att det blir illa.

Kategorier: Internett, søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-07-26 23.04.50 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: me-0-a-e6-89-72-5c.2.cust.bredband2.com

Finns det ingen "töm allt"-knapp i jobbets e-postprogram? :-)

  • Datum: 2004-07-26 23.10.07 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: unknown via 62.16.210.158

Tja, eftersom jag kör Pine även på jobbet så är det trivialt att göra en ;AADXY (select, all, apply, delete, expunge, yes), men grejen är att jag gärna vill kolla så att inte några legitima brev fastnat. Dessutom är ju risken för att skräppost inte filtrerats överhängande när jag inte varit närvarande för att hjälpa till att träna filtret på nya varianter under tiden. Nu sitter vi iofs bakom en SpamAssassin, den hjälper en del med inledande filtrering.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se