Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Projekt

Publisert: Mandag 2004-07-19. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag har fått en idé till en ny avdelning på min vävplats, som jag kanske borde starta upp. Eftersom jag får så stora mängder brev med information om när folk är på semester från folk jag inte kontaktat, eller känner, så funderar jag på att starta en ”semesterlista” där jag publicerar all den information jag får tillsänt mig (inklusive telefonnummer, naturligtvis).

Med lite tur kan det få folk att fixa sina program, allt som behövs är att kolla min SPF-post.

Denne artikkelen er referert i: People on vacation.

Kategorier: Internett.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se