Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ring mig gratis

Publisert: Søndag 2004-05-23. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Som jag tidigare nämnt ringer jag numera över Internet. Igår upptäckte jag att min operatör, Telio, har samarbetsavtal med Free World Dialup, vilket gör att alla som använder den tjänsten kan ringa Teliokunder gratis över Internet. Allt som behövs är att tanka hem något av de fria eller gratis program som stöder FWD och slå **856 följt av mitt (eller valfri annan Telioabonnents) telefonnummer.

Jag testade genom att installera ett uppringningsprogram på min bärbara och lyckades ringa till min telefon i andra änden av rummet, via servrar i Nordamerika och Norge. Avancerad teknik, verkligen. Det ska gå att ringa åt andra hållet också (från Telio till FWD), men det fick jag inte att fungera under mitt test.

Denne artikkelen er referert i: Ring, ring, why don’t you give me a call? samt Syndication, no please.

Kategorier: Internett, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se