Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Dagens hack

Publicerad: Lördag 2004-05-22.

Vad gör man när man sitter med en fin Internetsvit med stöd för RSS-kanaler och en av de bloggar man vill läsa inte publicerar någon RSS-kanal? Man skriver ett hack för att generera en och stoppar in resultatet i sagda program. Tack till Rolle för att han skriver vävsidor som är relativt enkla att med framgång tolka maskinellt.

[Rolle@HOME som kanal - Opera 7.50]

Kategorier: Internet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2004-05-24 22.33.16 CEST
  • Namn: Roland Casselbrant
  • Vävplats: http://www.casselbrant.net
  • Sänt från: as3-2-3.ang.s.bonet.se

Det är inte utan att man blir en aning rörd...och så snyggt det blev i Opera. Jag lovar härmed att skärpa till mig och bara skriva snygg kod i fortsättningen...nu åker tabellstyrda designen ut...till sommaren.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se