Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Pyramidspel

Publisert: Onsdag 2004-05-12. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Nu har även jag blivit kontaktad av pyramidspelet World Games, som enligt sin marknadsföring är en pengamaskin. Läser man lite noggrannare ser man enkelt att det är ett pyramidspel där bara den innersta kretsen kan vinna något. Dessutom är det enligt dom i Örebro tingsrätt funnet strida mot svensk lotterilagstiftning.

Genom detta har de förtjänat en plats på min sida om Internetskurkar.

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se