Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Om vikten av att välja en vettig sidtitel

Publicerad: Tisdag 2004-04-13.

När man publicerar sidor på väven är det viktigt att man väljer en bra titel på sina dokument, så att man undviker sån’t här.

Kategorier: Internet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2004-04-13 20.33.03 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: 213.214.225.193

*fniss*

Jag gillade den tyska ambassaden i Helsingfors bäst. Förr hade de tydligen en sida utan titel, numera har de bara en demosida från Apache. Om det kan vara någon ursäkt, verkar flertalet av de där sidorna vara tillfälliga hänvisningar till att sidan bytt adress, och då förmodligen skapade på en hast i ett alltför snällt webbutvecklingsverktyg.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se