Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Skräppost

Publicerad: Lördag 2004-04-03.

Från och med i torsdags är det förbjudet att skicka obeställd kommersiell e-post till privatpersoner i Sverige utan att de bett om det. Tyvärr förbjuds inte all skräppost, men det är en början. Min domän är just nu under en ordentlig attack av folk som skickar skräppost med softwolves.pp.se i avsändaradressen, vilket resulterar i en stora mängder studsar. Jag antar att banditerna försöker hämnas min spammarlista. Som tur är fastnar merparten i mina filter, men en del ramlar igenom. Hursomhelst, ni kommer inte att lyckas, era fulingar!

Kategorier: skräppost. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

Det verkar vara ganska fula gossar som pysslar med denna verksamhet. Var försiktig.

  • Datum: 2004-04-05 22.22.30 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 127.0.0.1 via 1cust105.tnt15.stk3.swe.da.uu.net

Hade jag bott i Sverige hade jag nog inte vågat vara riktigt lika elak, kanske.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se