Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

OS/2 lever!

Publisert: Torsdag 2004-03-11. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Roland Casselbrant har bytt till en OS/2-baserad server. Trevligt, själv har jag inte lyckats få igång min eComStation (1.0) på mer än min allra äldsta dator (en 120 MHz Pentium), det installationsprogrammet vägrar konsekvent köra på någon annan dator.

Okej, nu när du har bytt till ett vettigt operativsystem, så kanske du kan byta till en icke-tabellbaserad layout också? Det går att göra underverk utan tabeller, se bara till exempel vad Arve Bersvendsen lyckas med utan en enda tabell?

Själv är jag, som ni märker, inte någon större höjdare på formgivning, så jag försöker satsa på innehåll i stället.

Kategorier: Internett, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-03-16 22.11.30 CET
  • Namn: Roland Casselbrant
  • Vävplats: http://www.casselbrant.net
  • Sänt från: as3-2-3.ang.s.bonet.se

Jag visste väl att du skulle hålla den tabellstyrda layouten emot mig en vacker dag ;-) Det skulle kräva sin man att skriva om sidorna så som det ser ut i dag. Kanske att jag gör det under en sommarsemestervecka men knappast i kväll...Bytet till OS/2 har faktiskt varit något jag har velat göra några år nu. Nu har jag äntligen en dator som kommer att få jobba med OS/2 permanent. Och det är inte omöjligt att Windows snart åker helt och hållet. Linux och Wine kanske kan lösa problemen med att dimensioneringsprogram för värmepumpar tydligen bara utvecklas i VB (äcklig utvecklingsmiljö).

Peter svarar: Ja, det gäller ju att ta chansen att klaga lite också, kan ju inte bara vara positiv... Fast det som är värre är väl att du har sabbat alla inlänkar. Det är inte smart, om inte annat är det ett bra sätt att ramla ner i rankningen i Google. Om du hade kört Apache hade jag kunnat tala om hur du gör en omdirigering, men du kör ju en annan sevrer.
Jag noterade att på den enda burk jag har nu som kör OS/2 fungerar Apacheservern lika bra som när jag slutade använda den 1999...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se