Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Svar på tal

Publisert: Lørdag 2004-02-21. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Efter ytterligare korrespondens angående fakturadatumkonstigheterna jag skrev om i förrgår och igår fick jag följande svar från Fjordkraft, min elleverantör. Jag låter dem sätta punkt för ämnet för den här gången (även om jag inte är helt övertygat om att det inte är något fuffens).

Datum: Fre, 20 feb 2004 09:02:20 +0100

Hei!

Jeg har forhørt meg med de som sender filene til BBS, og datoen som står på fakturaen er den datoen fakturaen sendes fra oss til BBS. I unntakstilfeller kan det hende at filene kommer for sent til de som videresender dem, og da vil de bli sendt til BBS på morgenen dagen etter. Vi har en norm på at vi sender faktura i hvertfall 14 dager før forfall.

Datum: Fre, 20 feb 2004 12:36:07 +0100

Hei igjen!

Transaksjoner og sendinger mellom bankene og BBS tar gjerne litt tid, og gangen gjennom systemene er nok automatiserte og vanskelig å gjøre noe med. Om det har vært noen spesielle forsinkelser nå i forbindelse med din faktura er vanskelig å finne ut av uten å vite spesifikt hvilken faktura det er snakk om. Du har muligheten til å selv sjekke fakturaen din på din kundekonto på www.bkk.no, der den blir overført samtidig med at vi sender filen til BBS.

Jo, och ikväll kommer jag självklart sitta bänkad framför tv:n och se på Melodifestivalen Jag har inte helt bestämt mig för vilken kanal jag ska se det på, bara, jag gillar HC Andersen som kommentator, men jag kanske borde se det på svensk tv ändå?

Denne artikkelen er referert i: Fjordkraft.

Kategorier: kverulanse, musikk. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-02-22 22.11.47 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: 213.214.225.193

Melodifestivalen får mig tyvärr inte att tända till som den har gjort förr. Det blir för mycket med fyra deltävlingar, en uppsamlingsomgång och sedan nationell final. Till råga på allt slutade den enda sången jag kunde nynna dagen efteråt näst sist (Nina & Kim).

Numera tillhör jag den här skaran som varje år försöker påvisa att de tävlande låtarna har stulit från redan etablerade låtar. Till viss del är det omöjligt att undvika inser jag som musiker och hobbykompositör, men ibland är det väl genomskinliga plankningar. Skulle jag skicka in ett bidrag inspirerat av befintlig musik, skulle jag göra mitt yttersta för att maskera det snarare än musikaliskt tydliggöra släktbanden. Anklagelser om fusk och låtstöld kommer ju ändå som en elräkning på posten. :-)

Peter svarar: Nej, jag har inte följt med så noga på den svenska festivalen de senaste åren jag heller, så jag tänkte ta ett krafttag nu och faktiskt se alla deltävlningar. Jag gillar dock Melodifestivalen och Eurovision Song Contest skarpt, jag tycker det är en kul tävling. Men jag måste nog medge att jag har glömt bort hur låtarna lät igår jag med... Min favorit igår var f.ö Sarek.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se