Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Glad

Publisert: Søndag 2004-01-11. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Ibland blir man glad:

Från: NN
Till: peter@softwolves.pp.se
Datum: Lör, 10 jan 2004 23:02:48 +0100
Ärende: Kommentar

Hej,
ville barra säga att jag gillade Din hemsida!
Jag hittade den bara av en tillfällighet när jag kikade runt på nätet.

Hälsningar
NN

Det är i alla fall betydligt trevligare än alla spammare som skriver in sig i min gästbok och alla nötter som skriver fula ord som förslag till min ”ordlista”.

Denne artikkelen er referert i: Happy again.

Kategorier: Internett, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se