Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Bokslut

Publisert: Mandag 2004-01-05. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Som jag skrev för två månader sedan köpte jag ett antal böcker skrivna av den amerikanske författaren Orson Scott Card. Sedan dess har jag läst och läst, böckerna är sådana att jag har haft svårt att slita mig från dem när jag väl har börjat, vilket är ett mycket gott betyg.

Som tur är dock inte det trevliga slut, jag fick nyligen tag på den sjunde boken i serien, den tredje i delserien som börjar med ”Ender’s Shadow”, nämligen ”Shadow Puppets” som jag tänkte kasta mig över härnäst. Jag fick tag på den brittiska upplagan av den boken, de övriga i serien har jag läst i amerikansk upplaga, jag hoppas inte det spelar någon roll.

Om du gillar science fiction kan jag verkligen rekommendera den här serien. Fem poäng av fem möjliga.

Och så måste jag titta igenom första säsongen av 24 som jag fick tag på på en rätt så billig dvd nyligen. Jag såg den andra säsongen när den gick på norska TV2 förra året och det var lite förvirrande att inte känna till historien bakom alla referenser till den första säsongen. Första säsongen är också väldigt spännande, så spännande att jag nästan har lika svårt att hålla mig från att se ett avsnitt till som jag har att läsa ett kapitel till i böckerna. Helt klart ett gott betyg...

Denne artikkelen er referert i: Book review: Shadow of the Giant samt Charles Stross.

Kategorier: bøker, film. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2004-01-06 20.29.58 CET
  • Namn: Roger Irve Karlsson
  • Vävplats: http://hem.spray.se/irve
  • Sänt från: h136n4c2o254.bredband.skanova.com

Stiftelsetriologin är värre..... referenserna till den slutar aldrig.....

Peter svarar: Det är det jag är rädd för, det är därför har undvikit att läsa den.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se