Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Skitstövlar

Publisert: Tirsdag 2003-12-02. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Inte nog med att det finns en massa idioter som ideligen försöker skicka spambrev via ett trasigt formmail-skript (vilket jag inte har, jag har ett skript som fångar upp vad det är de försöker göra så att jag kan rapportera den), nu har någon idiot lagt upp en vävsida för att lura AoL-användare att posta sitt användar-id och lösenord till dem – via mitt (icke-existerande) skript. Jag blir så fruktansvärt irriterad!

[Fejkad AoL-sida]

Dagens chokladkalenderfigur: Flygplan

Kategorier: bilder, Internett, kverulanse. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2003-12-03 10.47.58 CET
  • Namn: Roger Irve karlsson
  • Vävplats: http://hem.spray.se/irve
  • Sänt från: h13n7c1o254.bredband.skanova.com

Jag får en massa elektrtoniska mjäll som ger sken av att komma från pyttemjuk och som vill att jag ska installera program för säkerhet. APA!

Peter svarar: Det är masken Swen som härjar. Alla seriösa Internetleverantörer borde dock ha filter som tar bort det vid det här laget, med tanke på att det funnits i 2½ månad nu.

  • Datum: 2003-12-03 12.11.34 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: yestravel.com

Jag har visserligen tömt min procmail-logg några gånger sedan Swen började komma (av hänsyn till hårddiskutrymme), men sedan 9 november har jag fått ytterligare 4200 exemplar av den typen av virus - det kanske inte bara är Swen, utan Nachia och andra liknande sattyg. Jae.. jag har ju inte *fått* dem, eftersom mina procmailregler dödar det vid ankomst.

Peter svarar: Jag fick 106 megabyte brev som kastades direkt förra veckan – dels virus, dels studsar på brev jag inte skickat (det vill säga spambrev som slumpat min domän som avsändare). Spambreven stod för 3,8 megabyte, medan resterande 3,0 megabyte var legitim post (mest till sändlistor jag är med på) och spambrev mina filter inte tog direkt...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se