Assholes
Published: Tuesday 2003-12-02.
As if it wasn’t enough with all the idiots that repeatedly are trying to send spam mail through a broken formmail script (which I do not have, I have a script that captures their activity so that I can report it), now some idiot has put up a web site to try to trick AoL users to post their screen name and password to them – using my (non-existent) script. It is so totally annoying!
Today’s chocolate advent calendar figure: Airplane
Categories: Internet, pictures, querulousness.
Comments
The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.
Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.
- Datum: 2003-12-03 12.11.34 CET
- Namn: Anders Carlsson
- Sänt från: yestravel.com
Jag har visserligen tömt min procmail-logg några gånger sedan Swen började komma (av hänsyn till hårddiskutrymme), men sedan 9 november har jag fått ytterligare 4200 exemplar av den typen av virus - det kanske inte bara är Swen, utan Nachia och andra liknande sattyg. Jae.. jag har ju inte *fått* dem, eftersom mina procmailregler dödar det vid ankomst.
Peter svarar: Jag fick 106 megabyte brev som kastades direkt förra veckan – dels virus, dels studsar på brev jag inte skickat (det vill säga spambrev som slumpat min domän som avsändare). Spambreven stod för 3,8 megabyte, medan resterande 3,0 megabyte var legitim post (mest till sändlistor jag är med på) och spambrev mina filter inte tog direkt...

![Fake AoL page [Fake AoL page]](pics/aolscammer-400.png)
Jag får en massa elektrtoniska mjäll som ger sken av att komma från pyttemjuk och som vill att jag ska installera program för säkerhet. APA!
Peter svarar: Det är masken Swen som härjar. Alla seriösa Internetleverantörer borde dock ha filter som tar bort det vid det här laget, med tanke på att det funnits i 2½ månad nu.