Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Spammare

Publisert: Onsdag 2003-10-29. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag är uppenbarligen inte den ende som stött på gästboksspammare. Även om jag ännu (peppar, peppar) inte råkat ut för spammare i kommentarsfunktionen i den här bloggen (men den är ju rätt så ny), så har jag sedan en tid tillbaka råkat ut för folk som spammat min gästbok. Det är synnerligen irriterande.

Sist ut var någon som använt en ”vävläsarsimulator” för att automatspamma i gästböcker, men som tur var spärrades det av det spamfilter jag varit tvungen att implementera i gästboksskriptet (vilket tyvärr inte tar allt).

Kategorier: pekere, søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2003-10-30 00.12.25 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: 213.214.225.118

Kan man få önska sig funktioner i blogkommentaren? Jag tänkte att tomma rader (alt. hårda radbrytningar) skulle på något lämpligt sätt kunna representeras även i den rendrerade texten. Alltså här skulle det se bra ut om man finge börja nytt stycke, för jag förmodar att du redan har taggfiltrering? <hr> Det här är ett test! Titta åt något annat håll innan du går över gatan! [b]Kanske lite BBCode?[/b]

Peter svarar: Tyvärr, gästboksprogramvaran jag använder även för bloggkommentarerna formaterar om kommentaren genom att ta bort stycken, och det är ingenting jag vill stänga av. HTML och liknande kod är avslagen av säkerhetsskäl. Det här är inte en diskussionsfunktion, det är avsett för korta kommentarer...

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se