Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Snabba reflexer

Publisert: Onsdag 2003-10-22. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Det blev inget skrivet igår, jag var så trött att när jag tog en tupplur efter kvällsmaten så vaknade jag inte förrän vid niotiden igen, och då kände jag inte för att sitta framför datorn något mer. (Nej, jag vet, det låter inte alls likt mig.)

På onsdagar har jobbet bokat en gympasal, och ikväll spelade vi innebandy. Av alla sporter så är nog innebandy den som jag är minst dålig på, men ändå noterade jag att den gemensamma faktorn för alla förluster under kvällen var att jag spelade i det laget. Jag tror inte jag har tillräckligt snabba reflexer. Jaja, man kan ju inte vara bäst på allt här i världen, det är ju i alla fall skönt att göra något annat än att sitta framför datorn hela dagen ibland ☺

På tal om reflexer så damp det ned två sådana i brevlådan idag. Tack Rolle! Jag har dock fortfarande inte gett upp hoppet om att hitta några här i Oslo, jag har fått en del tips jag planerar att följa upp. Till listan över platser jag har testat kan tillfogas: kvartersbutiken, leksaksbutik, bokhandel och en allt-i-allo-butik (vars innehavare ursäktade sig väldigt över att inte ha).

Och grattis Elsa och Rolle till dottern!

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se