Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

En katt-astrof

Publisert: Søndag 2003-10-19. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Enligt diverse dagstidningar skall kvällens avsnitt av den norska upplagan av expedition Robinson innehålla en episod där ena laget äter en katt. Det har startat en storm av kommentarer, dels från djurrättsaktivister, dels i diskussionsforum där det bland annat förekommit dödshot.

Jag kan inte förstå det. Vad är det för skillnad att äta en katt och att äta t ex höns? Det var ingen som klagade när de gjorde det, de till och med visade när de avlivade hönan i tv (även om de klippte bort själva halshuggningen). Det har förekommit flera år, med liten eller ingen reaktion alls.

Att äta katt (och hund också, för den delen) är vanligt i stora delar av världen. Varför skall det vara så konstigt att man dödar ett djur och äter upp det om man är hungrig? Bara för att det är ett djur vi gillar att ta in i våra hem och göda så skall det helt plötsligt vara fel?

Det är en konstig värld vi lever i.

Denne artikkelen er referert i: Fun with Google.

Kategorier: media. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se