Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Så ska det låta

Publisert: Mandag 2003-09-29. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Igår (ja, jag skriver de här texterna i förväg) monterade jag in en ljudisoleringsmatta i min dator, som tidigare lät som ett mindre kärnkraftverk på grund av de sex (6) fläktarna. Nu är den tystare, men i gengäld har ljudet som sipprar ut en högre frekvens, så jag vet inte riktigt om det var någon större förbättring.

Denne artikkelen er referert i: Sports and computers, The sound of sound samt My weekend.

Kategorier: duppedingser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se