Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Sommartider, hej hej, sommartider

Publisert: Søndag 2003-09-28. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Idag borde vi ha gått över till normal igen, men icke – numera gäller minsann sommartiden ända till slutet av oktober. Fruktansvärt irriterande eftersom morgnarna blir så mörka och kalla av det i onödan, speciellt när man bor en bit västerut.

Personligen anser jag att sommartid skall avskaffas helt och hållet, den fyller ingen som helst funktion nu när vi har elljus överallt. Förra året gjorde jag ett försök att ignorera sommartiden. Det fungerade ungefär en vecka, men sedan började det bli svårt att hålla reda på att resten av världen inte hade samma tid.

Mina datorer, däremot, går på vintertid dygnet runt. Det känns tryggt.

På tal om datorer så har jag just lagt en hel del av mina punktfiler under CVS-styrning och börjat dela dem mellan de datorer jag har konto på. Det är definitivt en förbättring gentemot att kopiera över dem till varje ny maskin jag får tillgång till och låta dem grena av sig till en grad som inte går att underhålla. Det dock inte riktigt lika radikalt som det Joey Hess har gjort. Men det är på väg, jag har redan alla mina vävsidor och inställningar för procmail, htdig, hypermail och junkbuster CVS-styrda, och jag delar dem aktivt mellan maskiner.

Denne artikkelen er referert i: Time, The dark ages samt Not enough time.

Kategorier: kverulanse, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se