Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Galna norrmän

Publisert: Torsdag 2003-09-25. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

I lördags var jag med två kollegor på ”handletur” till Karlstad (huvudsakligen på Bergvik). Det var fascinerande att vara en del av den väldigt aktiva gränshandeln, och att se hur de som galna köpte storpack av än det ena och än det andra.

Själv såg jag det mer som en trevlig dagsutflykt (det tar bara ungefär tre timmar med bil Oslo-Karlstad), och begränsade mig till att köpa saker som jag inte får tag på i Norge, som Hönökaka (jag har inte riktigt förstått mig på norskt bröd), Abbas fiskbullar och Jolt Cola (som innehåller alldeles för mycket koffein för att få säljas i Norge, trots att den svenska versionen har mindre än den amerikanska).

Idag köpte jag Star Trek:Nemesis på dvd. Den visades aldrig på bio här i landet, och jag lyckades precis missa sista föreställningen, först i Linköping när jag var där för att jobba, och sedan i Örebro när jag skulle hälsa på hos mina föräldrar. Enligt biträdet i butiken så hade hon faktiskt lyckats se den på bio – enligt henne hade det visats en föreställning i Norge.

Jag noterade även att Tron-dvd:n jag köpte på SIBA Marieberg för inte så länge sedan för 89 svenska kronor såldes som fullpris-dvd i den butiken. DSM.

Kategorier: film, mat, reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se