Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Everybody else is doing it, so why can’t I?

Publicerad: Tisdag 2003-09-23.

Jag ber om ursäkt för travesteringen av mitt favoritalbum från The Cranberries, som allt för många säkert redan använt, men jag tänkte att det vore en lämplig titel när jag äntligen kommit mig för att dra igång en blogg.

Förhoppningsvis kommer den här räcka lite längre än mitt förra försök, som jag gjorde 1997 eller så och som aldrig publicerades eftersom jag bara skrev en post.

Inte för att någon någonsin skulle bry sig, allt jag får i min gästbok nuförtiden är spam.

På tal om spam, så var 96% av min totala inkommande e-postvolym förra veckan spam och virus. Det börjar kännas som det är dags att skrota e-post som vi känner det och uppfinna något nytt. Tack för det Amerikas förenta spammare och virusskrivare.

Förresten vill jag tacka Roland eftersom han utsett min vävplats som sin favorit i en artikel om honom i PC Hemma. Coolt. Inte för att jag förstår varför, bara...

Nog skitsnack, nu ska jag skriva någon sorts programvara som faktiskt kan visa det här för dig på en vävsida

Detta inlägg refereras i: Känd från tv, Everybody else is doing it, and so am I! samt Everybody else has stopped doing it, so why haven’t I?.

Kategorier: livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

| Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se